TRADLIM, team, pitch, trots, limburg

Over ons

Wij zijn 6 studenten KMO&ondernemen aan de UCLL in Diepenbeek die de handen in elkaar sloegen om een pop-up op te starten. Dit doen we aan de hand van de theoretische achtergrond, die we vergaard hebben, om te zetten in de praktijk. Ben jij benieuwd naar ons verhaal, lees dan zeker verder en volg ons op onze socials!

Katinka Rosies

Ik ben Katinka. Ik ben 24 jaar. Na een studie Rechten aan de KULeuven, wou ik graag meer ‘hands-on’ leren ondernemen. In mijn vrije tijd spendeer ik mijn tijd graag met vrienden of met een goed boek. Ook doe ik Brazilian Jiujitsu. Doorzetten doe ik altijd, ik ben een energiek persoon die graag een uitdaging aangaat.

Niels Vanrusselt

Ik ben Niels. Ik ben een 22 jarige student KMO en ondernemen aan de UCLL in Diepenbeek. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met sport. Zo fiets, loop en voetbal ik heel graag. Ik ben een zeer gemotiveerde persoon en ben een echte doorzetter.

Gerben Drees

Ik ben Gerben. Als student-ondernemer kan ik mijn voorkennis helemaal kwijt in dit schoolproject. Je kan me al sportend tegen komen in de prachtige Noord-Limburgse bossen.

Luca Jooken

Ik ben Luca. Ik ben 20 jaar oud en van jongs af aan al gepassioneerd door het ondernemerschap. In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met voetbal. Ik hou ervan om wedstrijden te kijken, maar nog meer om zelf op het veld te staan met vrienden.

Guillaume Ramakers

Ik ben Guillaume. Ik ben 21 jaar oud en een echte levensgenieter. Zo ga ik graag naar de voetbal, ga ik graag uit met de vrienden of zelfs van een gewoon chill dagje thuis kan ik ook genieten. Maar eens ik voor school werk is het back to business en kan ik een harde werker zijn.

Daniel Kussepov

Ik ben Daniel Kussepov, een 21 jarige student KMO en ondernemen aan de UCLL in Diepenbeek. Ik ben dol op ondernemerschap en vind het leuk om nieuwe ideeën uit te werken. Daarnaast ben ik een zeer sociaal persoon en ben altijd gemotiveerd om door te zetten zowel in mijn studie als in mijn persoonlijke leven.

100%
Limburgs

Niet enkel heeft TRADLIM producten van Limburg, ook zijn onze leveranciers in Limburg en worden onze producten dus ook in Limburg gemaakt. Zo voel, proef en beleef je de Limburgse trots ten volle.

100%
Duurzaam

Een duurzaam proces staat TRADLIM hoog in het vaandel. We  gaan steeds opzoek naar het duurzame alternatief.

100%
Trots

Als 6 studenten, geboren en getogen te Limburg, willen we dan ook onze trots doorgeven aan onze klanten.

100%
Inclusiviteit

Het team bestaat zowel uit mannen als vrouwen en staat open voor iedereen. Daarnaast is ons assortiment zowel voor mannen als voor vrouwen.

Onze visie

Wij willen Limburg in de toekomst meer en meer op de kaart zetten. Daarnaast willen wij ook de Limburgse taal terug meer en meer bovenhalen. Op termijn willen wij ook Limburg in de andere provincies meer kenbaar maken.

Onze missie

Limburg terug op de kaart zetten aan de hand van de Limburgse trots aan te rafelen en Limburgers hun fierheid te laten uiten. Dit doen we aan de hand van duurzaamheid, diversiteit en onze eigen trots. 

Wat zeggen anderen

“Een tof concept waarbij onze streek centraal staat. Een mooi initiatief om de mooie geschiedenis, het mooie dialect en streekproducten van Limburg in de kijker zetten.”

Ilse Gilen

“Een leuk idee waarin ik als echte Limburger mijn Antwerpse collega’s op een ludieke manier kan begroeten.”

Ann Snoeckx